Bericht in verband met de inschrijvingen

Beste ouders, beste leerlingen,

De inschrijvingen voor werkjaar 2024-2025 starten op zaterdag 4 mei om 9.00 uur voor wie nu al les volgt. De inschrijvingen gaan opnieuw online door. Wij zijn die ochtend tussen 9.00 uur en 12.00 uur beschikbaar in de inkomhal om info te geven en vragen te beantwoorden. Er zullen ook enkele computers beschikbaar zijn om ter plaatse in te schrijven (zorg dat je kan inloggen op Muziko).

Hoe online inschrijven (huidige leerlingen):

Alle inschrijvingen gebeuren via Muziko voor de huidige leerlingen. Vanaf klokslag 9.00 uur op zaterdag 4 mei kan wie nu al les volgt klikken op ‘Mijn Lessen’ in het menu van het digitale platform Muziko. Je ziet eerst de lessen waarvoor je nu bent ingeschreven en daaronder kun je vanaf dan inschrijven voor de cursussen van volgend jaar.

Jullie krijgen 1 week eerder de kans om in te schrijven dan mensen van buitenaf. Het is belangrijk om in deze eerste week in te schrijven. We bepalen het aantal klassen voor volgend jaar aan de hand van de inschrijvingen in de eerste week. Schrijf je later in, dan kunnen we geen plaats garanderen.

Hoe inschrijven (nieuwe leerlingen):

Voor nieuwe leerlingen (leerlingen die nog geen enkele cursus volgen op dit moment) starten de inschrijvingen 1 week later. Op zaterdag 11 mei klokslag 9.00 uur gaan de publieke inschrijvingen van start. Alle inschrijvingen gebeuren ook via www.jma-allegro.be/inschrijven . Zij kunnen wel alvast een profiel aanmaken op het digitale leerplatform Muziko.

Bepaling uur instrument

We behandelen de inschrijvingen in volgorde van binnenkomst. Wie eerst inschrijft heeft de meeste kans om zijn voorkeursuur te krijgen. Het is wel zo dat we de leerlingen die ook notenleer volgen voorkeur geven aan de plaatsen dicht bij de les notenleer. Dit enkel in de eerste inschrijfweek!

Aanbod

Het aanbod en de prijzen voor werkjaar 2024-2025 vindt u op onze website via www.jma-allegro.be/aanbod 

** Belangrijke wijzigingen:
– Na het succes van dit jaar, kan bij zang opnieuw gekozen worden voor een blok van 30 minuten in plaats van 20 minuten.
– We bieden volgend jaar geen snelcursus notenleer voor volwassenen aan.

Met vriendelijke groeten,

Marlies Vereecke & Pieter Dejaeger
Verantwoordelijken JMA Allegro

Leerling of lesgever?

Check altijd uw
Muziko berichten
voor meer info!

Problemen met inloggen, aarzel niet om hulp te vragen. Geef uw mailadres en we contacteren u zo snel mogelijk.