Wij zoeken gemotiveerde lesgevers m/v/x

Wij zoeken:

  • 1 lesgever klassieke gitaar
  • 1 lesgever slagwerk
  • 2 lesgevers zang

Profiel

Je bent student die graag in het weekend iets wil bijverdienen, je bent volwassen en wil naast je weekjob een extra uitdaging of je bent gepensioneerd en wil graag uw tijd spenderen door uw muzikale kennis over te brengen aan kinderen/jongeren. Een pedagogische opleiding is niet noodzakelijk. Iedereen die voldoende kennis heeft om kinderen/jongeren op een leuke manier muziekles te geven is welkom!

Functie

Je geeft gedurende 28 zaterdagvoormiddagen telkens 20 minuten individueel muziekles aan kinderen/jongeren. Op een voormiddag krijg je ongeveer 12 leerlingen met diverse niveaus. Je kunt de lessen vrij invullen in overleg met de leerling.

Aanbod

Wij bieden een belastingvrije en competitieve vergoeding (vrijwilligersstatuut) aan per voormiddag. Daarnaast kom je in een gemotiveerd team van lesgevers terecht.

Organisatie

Jeugdmuziekatelier Allegro

In een jeugdmuziekatelier staat de leerling centraal en worden de muzieklessen gegeven op maat en naar de interesse van de leerlingen.

Een jeugdmuziekatelier of kortweg JMA staat open voor iedereen die graag noten wil leren en/of een instrument wil leren bespelen.

www.jma-allegro.be

Solliciteren

Contactpersoon: Marlies Vereecke

Reageren voor: ASAP

Per mail: info@jma-allegro.be Per telefoon: 0485/ 112 654

Leerling of lesgever?

Check altijd uw
Muziko berichten
voor meer info!

Problemen met inloggen, aarzel niet om hulp te vragen. Geef uw mailadres en we contacteren u zo snel mogelijk.