De eerste lessen van 2022 starten op 15 januari…..

Beste ouders
Beste leerlingen

We hopen dat jullie een fijne feestperiode achter de rug hebben en er met heel veel zin weer tegenaan willen gaan in 2022.

Onze lessen gaan opnieuw van start op 15 januari.

Helaas nog steeds met de covid realiteit in ons achterhoofd. Als we alle berichten mogen geloven zullen het nog moeilijke maanden worden, dus we vragen opnieuw om de maatregelen strikt op te volgen. We danken jullie alvast voor het begrip en jullie inzet om de maatregelen te respecteren.

Algemeen:

  • Graag vragen we nog steeds om als ouder het schoolgebouw niet binnen te gaan. Dit om zoveel mogelijk risico te vermijden. Dank om hiermee rekening te houden! Je mag altijd op de speelplaats wachten en bij regenweer onder het afdak.
  • Alle leerlingen vanaf 6 jaar dragen een mondmasker van zodra ze het gebouw binnen zijn. We zorgen voor een pauze tijdens de klassikale lessen.
  • Was je handen voor je het gebouw binnen komt. Er staat zeep en papier klaar in het toiletblok links.

Afwezigheden lesgevers

  • Kijk regelmatig de kalender na voor de afwezigheden. De kalender staat op https://www.jmaallegro.be/kalender/ .
  • Kijk op vrijdagavond nog eens op Muziko voor alle last minute afwezigheden.
  • Een lesgever kan bij symptomen of positieve test kiezen om de les online te geven. We laten dit altijd zo snel mogelijk weten.

Afwezigheden leerlingen notenleer

Heb je symptomen of test je positief. Kom dan niet naar de les. Net als voor de vakantie kan iedereen met symptomen of met een positieve test, de les online volgen.

LET OP: Als je online wil volgen moet je dit telkens ten laatste vrijdagavond 21 uur laten weten via Muziko aan Pieter Dejaeger. Horen wij niets, dan voorzien we geen livestream!

Afwezigheden leerlingen instrument

Heb je symptomen of test je positief. Kom dan niet naar de les. Contacteer je lesgever om je afwezigheid te melden en indien gewenst om te vragen of hij/zij in de mogelijkheid is om de les online te geven. Niet bij alle instrumenten is dat mogelijk, maar als het kan zal de lesgever zijn/haar best doen om dit mogelijk te maken.

Risicocontacten

Na het laatste overlegcomité worden contacten op onze muziekschool niet als risicocontact beschouwd.
Ook bij een risicocontact buiten onze muziekschool mag je in principe gewoon naar de les komen.
We vragen hier wel om het gezond verstand te laten spreken en niet naar de les te komen als er een positief geval is binnen je gezin.

Met vriendelijke groeten,
Marlies Vereecke & Pieter Dejaeger

Verantwoordelijken JMA Allegro

Leerling of lesgever?

Check altijd uw
Muziko berichten
voor meer info!

Problemen met inloggen, aarzel niet om hulp te vragen. Geef uw mailadres en we contacteren u zo snel mogelijk.