Beste leerlingen, beste ouder,

We wensen jullie eerst en vooral het beste voor 2021! We hopen samen met jullie dat 2021 het startschot mag zijn voor een wat normaler leven!

Zaterdag gaan de lessen opnieuw van start. Jammer genoeg blijft dit net zoals voor de kerstvakantie. Leerlingen uit geboortejaar 2008 of jonger mogen ter plaatse komen. Leerlingen uit 2007 of ouder blijven online les krijgen.

Begin december hebben we al een vraag gericht aan het Brugse stadsbestuur om net als de commerciële muziekscholen en het DKO hierop een uitzondering te krijgen of op zijn minst dezelfde regels te mogen hanteren. De bevoegde schepen liet ons vandaag weten dit te laten bekijken.

We houden jullie verder op de hoogte, maar maken intussen wel het beste van de situatie. De lesgevers staan alweer te popelen om jullie fysiek of online muziekles te geven.

Belangrijk!

Veiligheid en preventie blijven de nummer 1 prioriteit voor wie ter plaatse les kan komen volgen. Zeker met de nieuwe covid-variant die mogelijk kan opduiken in België.

Was dus regelmatig de handen en zeker bij het binnenkomen van de school. De lesgevers hebben extra aandacht voor het ontsmetten van tafels en stoelen.

Genoot je deze kerstvakantie van een fijne buitenlandse vakantie, dan gelden ook bij ons de quarantaineregels die door de overheid voorzien werden.

Tot zaterdag!

Marlies Vereecke & Pieter Dejaeger
Verantwoordelijken JMA Allegro

Leerling of lesgever?

Check altijd uw
Muziko berichten
voor meer info!

Problemen met inloggen, aarzel niet om hulp te vragen. Geef uw mailadres en we contacteren u zo snel mogelijk.