14 november = digitale les….

Beste ouders, beste leerlingen,

De eerste week herfstvakantie zit er intussen op. In normale omstandigheden zouden we dan ook volgende week zaterdag heropstarten.
Het hoeft niet gezegd dat de omstandigheden niet normaal zijn en dat de herfstvakantie een weekje langer duurt.

Om die reden wordt de les van 14/11 vervangen door een volledige digitale les. Hoe die les zal aangepakt worden is voor elke klas anders. Sommige instrumentlessen zullen via een live skype sessie gebeuren, andere door middel van het opnemen van een filmpje. De notenleerlessen zullen een herhalingsoefening via een digitale oefening krijgen of via een opdracht in het boek.

Elke klas zal door de lesgever zelf gecontacteerd worden over hoe de les zaterdag zal plaatsvinden. Dit zal in de loop van volgende week gebeuren.

Voor de leerlingen die een SKYPE live les krijgen:

Vorig jaar maakten we hiervoor reeds een introductiefilmpje. Dit filmpje is nog steeds actueel. U kunt het bekijken via onderstaand filmpje.

Weet je het nog van vorig jaar? Prima dan! Ben je nieuw? Bekijk dan zeker het filmpje vooraf zodat je zaterdag niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk ook spontaan je Muziko berichten voor de deelnamelink. Wacht niet op de notifiatiemail, want die hebben altijd vertraging!

Wil je niet deelnemen aan de digitale LIVE les, neem dan sowieso contact op met je lesgever. Dit telt dan als een normale afwezigheid.

Lessen vanaf 21 november

Hier hebben we voorlopig nog geen duidelijkheid over. We zijn hier in overleg met collega JMA’s en de officiële instanties. Voor de leerlingen vanaf geboortejaar 2008 zou er normaal sowieso geen probleem zijn om de lessen op school te volgen. Voor de oudere leerlingen kan dit nog niet met zekerheid gezegd worden.

Van zodra we zekerheid hebben zullen we het laten weten en ons plan van aanpak meedelen.

Vriendelijke groeten,
Marlies Vereecke & Pieter Dejaeger

Verantwoordelijken JMA Allegro

Leerling of lesgever?

Check altijd uw
Muziko berichten
voor meer info!

Problemen met inloggen, aarzel niet om hulp te vragen. Geef uw mailadres en we contacteren u zo snel mogelijk.