We nemen even afscheid….

Beste ouders, beste leerlingen,

Het lijkt erop dat we elke dag in een andere wereld wakker worden, vandaag is het zus, morgen is het zo. Om die reden moesten we snel een keuze maken.

Tot nader bericht worden alle fysieke lessen op ons muziekatelier stopgezet. Ook de les van morgen (31/10) gaat NIET door voor alle leeftijden.

Door de veelheid aan regels, die elkaar soms tegenspreken, is het voor ons niet meer duidelijk wat kan en niet kan. Enerzijds volgen wij de richtlijnen van het DKO, maar anderzijds zijn wij ook erkend als jeugdvereniging, waardoor lessen voor +12 op dit moment mogelijks ook niet meer kunnen. Daarenboven komt dat er straks waarschijnlijk ook strengere maatregelen door de nationale regering worden uitgevaardigd.

We kiezen dus nu voor duidelijkheid en schrappen alle lessen!

Wat na de herfstvakantie?

Aangezien de regels en richtlijnen constant veranderen, hebben wij hier geen pasklaar antwoord op.
We wachten dan ook af en lopen niet vooruit op de feiten.

Het is wel de bedoeling om binnen het mogelijke zoveel mogelijk lessen in te richten, hetzij fysiek, hetzij op een alternatieve wijze.

We schakelden op het einde van vorig werkjaar al over op digitale lessen. Dat was voor vele klassen een degelijk alternatief, maar voor sommige klassen was dat niet de beste oplossing. Daarom gaan we alles klas per klas bekijken en bespreken met de lesgevers.

Eén ding is zeker, het virus is aanwezig en houdt ons in de greep. We wensen jullie dan ook een blijvende goede gezondheid toe!

Met vriendelijke groeten,
Marlies Vereecke & Pieter Dejaeger

Verantwoordelijke JMA Allegro

Leerling of lesgever?

Check altijd uw
Muziko berichten
voor meer info!

Problemen met inloggen, aarzel niet om hulp te vragen. Geef uw mailadres en we contacteren u zo snel mogelijk.