In het nieuw…

Technologie is in constante ontwikkeling. Een vereniging zonder website is niet meer te bedenken.
De vorige website was intussen ook al 6 jaar oud geworden, tijd voor een vernieuwing!

Het stond al langer op het programma, maar vorig jaar ging onze energie vooral naar het nieuwe digitale leerplatform. Nu we door de coronacrisis ongewild heel wat ‘vrije’ tijd bijgekregen hebben, was het de ideale moment om de site van de school eens onder handen te nemen.

Qua stijl hebben we het roer even volledig omgegooid. Waarbij de vorige site veel felle kleurtjes bevatte, zijn we nu voor een iets donkerder ontwerp gegaan met sprekende beelden.

Niet alleen op de voorgrond zijn veel wijzigingen doorgevoerd, maar ook op de achtergrond. Zo hebben we nu een ‘nieuws’ functie ingebouwd om alle nieuwsberichten duidelijk te groeperen. Terwijl we vroeger alles op facebook publiceerden, zal dat nu via onze eigen site gebeuren en posten we op facebook een link naar het artikel op de site. Uiteraard blijft de belangrijkste infobron altijd ‘Muziko’.

Met deze nieuwe site wordt ons ook wat extra werk bespaart. Het was telkens een hele klus om het aanbod jaarlijks aan te passen, de lesgevers bij te werken, enz. Nu gaat dit allemaal via een control panel, zo eenvoudig als een Word documentje bewerken.

Veel plezier op deze nieuwe website. Merk je nog een foutje op, geef dan zeker een seintje op info@jma-allegro.be .

Deze website wordt gesponsord door de zaak van medeverantwoordelijk Pieter Dejaeger, namelijk Jave Computers & Jave Verhuur .

Leerling of lesgever?

Check altijd uw
Muziko berichten
voor meer info!

Problemen met inloggen, aarzel niet om hulp te vragen. Geef uw mailadres en we contacteren u zo snel mogelijk.